Flyer laten ontwerpen

‘Wij ontwerpen posters en flyers met verstand van zaken’

Flyers zijn een makkelijk en goedkoop medium en hebben door hun vorm en uitstraling extra attentiewaarde. 99 Design ontwerpt posters en flyers van hoog creatief niveau naar uw wens. De kosten voor het drukken van flyers in grote oplagen zijn erg klein. Dit is een groot bijkomend voordeel van reclame maken door middel van flyers.

99 Design is de perfecte oplossing wanneer u op zoek bent naar een geschikte flyer ontwerper. Wij zijn goedkoop, vernieuwend en professioneel. Wij beschikken over de juiste kennis om een pakkende flyer te ontwikkelen. Zo laten wij uw flyer ontwerp opvallen in een full-color of zwart-wit print. Wat de eye-catcher ook is, we gebruiken altijd een opvallend element, zodat uw flyer direct de aandacht trekt. Het is de ideale manier om als promotietechniek te gebruiken.

99 Design ontwerpt posters en flyers met verstand van zaken. We zorgen dat de look&feel aansluit op de doelgroep die u wilt bereiken. We gebruiken passende lettertypes, kleuren en vormen zodat de layout opvalt tussen de promotiematerialen van uw concurrent.

Werkwijze

Stap 1. – Akkoord offerte

Wanneer u akkoord gaat met de offerte starten we het creatieve proces meteen. Dit houdt in dat 99Design meteen begint met het ontwerpen van een flyer. Uw wensen kunt u te allen tijden bij ons aangeven. Binnen 1 werkdag wordt uw opdracht bij ons ingepland en zult u hiervan een bevestiging ontvangen. De uiterste opleverdatum wordt ook meteen met u gecommuniceerd.

flyer laten ontwerpen

Stap 2. – Flyer laten ontwerpen

Wij starten met het ontwerpen van een flyer ontwerp. Een flyer ontwerp krijgt u binnen 5 werkdagen van ons aangeleverd. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om goed te kijken of dit is wat u wilt en kunt u ons feedback geven. Wij gaan het dan voor u perfectioneren.

flyer laten ontwerpen

Stap 3. – Bestanden aanleveren

Bij ons ontvang je 100% tevredenheidsgarantie op een flyer ontwerp. Wanneer het flyer ontwerp in zijn geheel door u is goedgekeurd, ontvangt u de flyer van ons in drukformaat. Ook kunt u ervoor kiezen om de flyer direct door ons te laten drukken.

Wat kost een flyer laten ontwerpen

‘Het perfecte middel voor promotie’

99Design ontwerpt doeltreffende posters & flyers waarmee uw doelgroep in één oogopslag uw onderneming herkent doordat we uw huisstijl doorvoeren. Daarnaast zorgen we ervoor dat we krachtige kleuren en vormen gebruiken en de foto’s laten spreken.

De kosten voor het ontwerpen van een flyer/poster hangen af van de complexiteit en de grafische uitdaging. Daarnaast is het afhankelijk van of u de teksten en foto’s zelf aanlevert. Mocht u zelf geen goede foto’s hebben dan kunnen we een keuze maken uit vele prachtige stockfoto’s tegen een kleine meerprijs. Samen met u ontwerpen wij een unieke en doeltreffende poster waar uw doelgroep niet zomaar aan voorbij loopt!

Een greep uit onze flyer ontwerpen

Opvallen met een flyer op maat?

flyer laten ontwerpen
flyer laten ontwerpen
flyer laten ontwerpen
flyer laten ontwerpen
flyer laten ontwerpen
flyer laten ontwerpen

Voordelen Flyer laten maken

Laat een professionele flyer ontwerpen

Wij ontwerpen jouw flyer dat hoef je dus niet zelf te doen undefined
100% Tevredenheidsgarantie aanpassen totdat u tevreden bent undefined
Uniek flyer ontwerp ontwerp dat voldoet aan de wensen undefined
Binnen 5 werkdagen flyer ontwerp wordt direct ingepland undefined
Aanleverenbestanden .jpg, .pfd, .ai, .eps undefined
Volledig in je eigen huisstijl dus 100% uniek undefined
Geweldige service alles is bespreekbaar undefined
Betaling achteraf betaal pas als u 100% tevreden bent. undefined
100% Eigendomsrecht volledige rechten over het logo undefined
300 DPI kwaliteit perfecte resolutie voor het drukwerk undefined

Flyer laten
ontwerpen?

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen