Een logo laten ontwerpen? Wij werken het meest voor beginnende bedrijven en ontwerpen daar diverse logo’s in verschillende stijlen voor. Ook herontwerpen wij logo’s voor reeds bestaande bedrijven. Het maakt niet uit, modern of klassiek, wij ontwerpen het logo dat bij jouw bedrijf past.

* Binnen 1 minuut aangevraagd!

logo laten ontwerpen

Een logo laten maken

Een goed logo is belangrijk voor je bedrijf. 99 Design zorgt dat je logo de juiste doelgroep aanspreekt. Wij houden rekening met jouw wensen en ontwerpen een logo dat past bij de uitstraling van je bedrijf. Door jarenlange ervaring kunnen wij het perfecte logo voor jouw bedrijf aanleveren voor een vliegende start.

Logo laten ontwerpen? Bekijk hieronder alle voordelen:

✓ Supersnelle levering
✓ Je logo wordt 100% eigendom
✓ Een compleet logo pakket
✓ Logo ontwerp pakket €149,-

Ja, ik ben geïnteresseerd
logo laten ontwerpen

Een logo pakket
zonder extra kosten!

Bij veel online logo aanbieders betaal je een laag bedrag voor een logo ontwerp. Achteraf moet je extra betalen om de juiste vector bestanden op te vragen. Bij ons dus niet! Alle denkbare logo ontwerp kosten zitten bij ons inbegrepen zodat je later niet voor verassingen komt te staan. Wij werken erg flexibel en klantgericht. Mocht je in de toekomst je logo bestanden kwijt zijn? Geen probleem wij bewaren alle logo ontwerpen op onze server.

Logo pakket bestellen
Meest gestelde vragen

✓ Compleet logo pakket, dus geen extra kosten

Een logo laten ontwerpen zonder extra kosten. Wij vinden het niet eerlijk om achteraf nog kosten in rekening te brengen omdat je niet de juiste bestandsformaten hebt ontvangen (bij veel bedrijven is dit wel zo, let op!). Daarom bieden wij een logo pakket compleet aan waarbij je weet waar je aan toe bent. Eerlijk en transparant voor elke ondernemer.

✓ Een logo laten ontwerpen door experts

Wij hebben al erg veel logo’s ontworpen en weten exact alle eisen waaraan een logo moet voldoen. Start direct goed en investeer in een goed logo ontwerp dat ontworpen is door een professional met oog voor detail.

✓ Binnen één week je logo ontwerp in huis

Een concept ontwerp, waar je wijzigingen in aan kan geven tot het logo helemaal naar wens is, kun je binnen één week van ons verwachten.

✓ Hoge kwaliteit logo’s inclusief vector

Onze logo’s voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, omdat wij in Vector ontwerpen. Hierdoor zal je logo nooit onscherp getoond worden op bijvoorbeeld drukwerk of online uitingen. Zodra het logo ontwerp is goedgekeurd, ontvang je deze in diverse bestanden van ons. (.ai, .eps, .jpeg, .png, .gif). Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

✓ 100% tevredenheidsgarantie op je logo

Je betaalt bij ons pas als je helemaal tevreden bent over de logo ontwerpen. Door jarenlange ervaring kunnen wij je 100% tevredenheidsgarantie bieden. Wij blijven je logo aanpassen totdat je helemaal tevreden bent.

Kosten logo laten ontwerpen

De kosten voor het ontwerpen van een logo zijn €149,- (excl. btw). Dit is een compleet pakket zonder extra kosten. Wij maken voor jou het perfecte goed in het oog springende logo! Printen of drukken van het door onze top designers gemaakte logo zal geen problemen opleveren. Ook kun je bij ons op een snelle service rekenen. Dat houdt in dat je de eerste concepten binnen één week in ontvangst zal nemen.

Professioneel logo design

Samen gaan wij aan de slag met het realiseren van de perfect match tussen bedrijf en logo. Wij stoppen niet totdat het logo perfect is uitgelijnd en vormgegeven.

Logo in vector

Zodra jij akkoord bent met het logo ontwerp ontvang je van ons alle bestanden, dus ook de vector (.eps/.ai). Dit bestand heb je bijvoorbeeld nodig voor drukwerk.

100% tevreden

Nadat de wensen en eisen van u op een rijtje zijn gezet beginnen wij met het maken van het nieuwe logo. Mocht u het nieuwe logo niet mooi vinden dan wordt er een geheel nieuw logo gemaakt. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het nieuwe logo hoeft u te betalen.

Logo snel geleverd

Wij proberen je logo ontwerp altijd binnen 2-5 werkdagen aan te leveren. Natuurlijk waarborgen wij de kwaliteit van het logo. Af en toe duurt het iets langer maar ben je verzekerd van een mooi logo design.

Samenwerken met logo specialisten?

Wil je ook een professioneel logo laten ontwerpen? Neem gerust contact op! Onze logo specialisten staan 24-uur voor je klaar. Wij zijn een erkend logo design bedrijf die zijn strepen al ruimschoots door de jaren heeft verdient.