Het aanleveren van grafische bestanden

Oplevering van bestanden

De bestanden van het logo leveren wij altijd op in 3 afmetingen .jpg en 3 afmetingen .png. Standaard zijn deze afmetingen 2000, 1000 en 500 pixels breed. De .jpg bestanden hebben een witte achtergrond en de .png bestanden een transparante achtergrond. De laatste zijn dan ook ideaal voor bijvoorbeeld je website. In overleg kunnen we natuurlijk ook andere bestanden en afmetingen opleveren.

Voor bepaald drukwerk of autobelettering is het noodzakelijk dat het logo uitvergroot kan worden zonder verlies van kwaliteit. Dit kan alleen met een zogeheten vectorbestand. Dit bestand kun je bijbestellen voor € 17,50 excl. btw.

Oplevering van andere bestanden

Bij het drukken van bijvoorbeeld het briefpapier hanteren de meeste drukkerijen een zogeheten afloop marge. Deze marge is meestal 3mm. Bij het ontwerpen houden wij daar rekening mee en maken het briefpapier dan ook 6mm breder (3mm aan beiden kanten) en 6mm hoger (3mm aan beiden kanten). De bestanden worden in twee sets .pdf bestanden opgeleverd. De ene set is voor eigen gebruik en de andere set is voor de drukker.

Contact met ons
opnemen

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen