Visitekaartjes laten ontwerpen

Visitekaartjes laten ontwerpen? Ontwerp én drukwerk voor € 129,-

Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een visitekaartje laten ontwerpen? Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van originele en professionele visitekaartjes voor starters en MKB bedrijven.

Een verzorgd visitekaartje is nog altijd onmisbaar bij het netwerken, ondanks dat alle informatie tegenwoordig gewoon op internet te vinden is. Het is een effectieve en persoonlijke manier om uw contactgegevens uit te wisselen met potentiële klanten of bedrijven.

Laat uw eigen visitekaartje op maat ontwerpen en laat voortaan overal een goede eerste indruk achter!

Werkwijze

visitekaartjes laten ontwerpen
visitekaartjes laten ontwerpen

Stap 1. – Akkoord offerte

Wanneer u akkoord gaat met de offerte starten we het project meteen. 99Design gaat meteen beginnen met het ontwerpen van professionele visitekaartjes. De uiterste oplever datum wordt dan meteen duidelijk..

visitekaartjes laten ontwerpen

Stap 2. – Visitekaartjes laten ontwerpen

Wij starten met het ontwerpen van een visitekaart ontwerp. Een visitekaart ontwerp krijgt u binnen 5 werkdagen aangeleverd. Hierbij krijgt u de mogelijkheid om goed te kijken of dit is wat u wilt.

visitekaartjes laten ontwerpen
visitekaartjes laten ontwerpen
visitekaartjes laten ontwerpen

Stap 3. – Visitekaartjes drukken & aanleveren

Wij blijven een visitekaartje ontwerpen totdat u helemaal tevreden bent. Waneer dit het geval is ontvangt u van ons een drukproef. Wanneer u akkoord gaat met de drukproef start het drukproces.

Kosten visitekaartjes laten ontwerpen

visitekaartjes all-in pakket van € 129,-

Dubbelzijdig Visitekaartje ontwerp full-color visitekaartjes undefined
100% tevredenheidsgarantie onbeperkt aantal voorstellen undefined
Alle bestandsformaten het ontwep in alle benodigde bestandsformaten undefined
Visitekaartjes drukwerk 500 professionele visitekaartjes undefined
Snelle service visitekaartjes ontwerp binnen 3 werkdagen aangeleverd undefined
Gratis verzending 500 visitekaartjes worden kosteloos opgestuurd undefined

Waarom zijn visitekaartjes zo belangrijk?

Tegenwoordig verloopt bijna alle communicatie via internet, zo worden de offertes en facturen per e-mail verstuurd en kunnen uw vergaderingen gemakkelijk digitaal worden ingepland via Skype. Maar waarom willen de meeste bedrijven dan toch een visitekaartjes laten ontwerpen?

Visitekaartjes zijn onvervangbaar bij het netwerken. Het is een effectieve en snelle manier om contactgegevens uit te wisselen, met als voornaamste doel interesse te wekken bij potentiële klanten. Met een professioneel en opvallend visitekaartje schept u bovendien direct vertrouwen en onderscheidt u zich van de concurrentie. Tegelijkertijd is een visitekaartje ook een effectief promotiemiddel. De kaartjes die u uitdeelt zullen vaak op kantoor bewaard worden, waardoor bedrijven dus sneller ‘opnieuw’ gebruik van u zullen maken.

Visitekaartjes laten
ontwerpen
?

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen