Webhosting 99 Design

Uw website voordelig en snel hosten? Laat uw website door ons hosten en uw website heeft een garantie van een online tijd van 99,99%! Buiten onze garantie dat wij 99,99% online zijn, zijn onze servers speciaal ingericht op de systemen WordPress en Prestashop. Gemiddeld reageren onze servers 200% sneller dan andere webservers! Dit kunt u controleren via: Webcijfers

Bij ons heeft u de keuze of u 1 website wilt hosten of meer. Wilt u meer dan 1 domeinnaam hosten? Dat kan. 99 Design werkt op de volgende methode om de kosten van uw web hosting te berekenen. Bij de kosten voor het laten hosten van uw website komen diverse aspecten kijken. Hierbij kunt u denken aan de: Gewenste schijfruimte, Bandbreedte, aantal email adressen aantal databases!

All-in webhosting pakket €10,-

Nu krijgt u bij 99 Design maar liefst €90,- korting. In plaats van €189,- exclusief btw betaalt u nu slechts €99,- voor een professioneel logo. Een logo waar u trots op kunt zijn. Een logo laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest. U geeft ons door welk logo u in gedachten heeft en vervolgens gaan wij voor u aan het werk.

Webhosting Mashtag

Een tevreden klant van 99 Design

Wij verzorgen de webhosting voor Mashtag. Deze klant verzorgd workshop werkzaamheden in Maarssen. Wij hebben ervoor gezorgd dat het bedrijf beschikt over een vlotte website met hosting. De eigenaar van Mashtag gaf tijdens de samenwerking aan onze webshosting erg fijn te vinden. Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat? Bekijk www.mashtag.nl om de website snelheid te bekijken.

website laten maken

Professionele webhosting Utrecht

Webhosting service Utrecht, gemakkelijk en snel contact

Bent u overtuigd en wilt u graag weten wat wij u te bieden hebben? Neem vandaag nog contact op met  99design. Wij zorgen dan voor vrijblijvend advies. U kunt te allen tijde contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. Tijdens kantooruren zorgen wij ervoor dat u binnen 3 uur reactie van ons ontvangt. Als u een klant van ons bent zijn wij buiten kantooruren ook 24 uur bereikbaar. Dit uitsluitend voor hulp bij storingen. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om een persoonlijke afspraak met ons te maken.

Kosten Webhosting

All-in webhosting pakket €10,- p/m

Onbeperkte service per e-mail of telefoon undefined
Response garantie binnen 1 werkdag undefined
Eigen domeinnaam verhuizen of nieuw registreren undefined
2.000 MB opslagruimte voor je website undefined
4.000 MB opslagruimte voor je e-mails undefined
Tot 5 e-mail accounts met jouw domeinnaam undefined
Webmail omgeving overal ter wereld bij je mail undefined
imap & pop3 eenvoudig in te stellen op elk apparaat undefined
Office 365/exchange & Google apps koppeling mogelijk undefined
Dagelijkse backups voor de zekerheid undefined
Periodieke technische updates voor Google undefined
Beveiligingsupdates altijd als eerste undefined

Eenmalige kosten webhosting:

€ 10,- per maand

Laat uw website hosten via onze servers en uw website heeft een garantie van een online tijd van 99,99%! Buiten onze garantie dat wij 99,99% online zijn, zijn onze servers speciaal ingericht op de systemen WordPress en Prestashop.

Webhosting service 
99 Design

Je kunt ons tijdens kantooruren rechtstreeks via WhatsApp op een speciaal nummer bereiken. Voeg ons WhatsApp nummer toe via
+31 (0) 6 83 16 28 32

info@99-design.nl

Maandag t/m Vrijdag 9:00 - 18:00

Valkenkamp 244, 3607 LL Maarssen