Wil jij een website laten maken die goed gevonden wordt in de bekende zoekmachines? Wij ontwikkelen voor jou een professionele website en vullen de website met jouw teksten en afbeelding. Dit doen wij al jaren voor diverse bedrijven en organisaties. Alle websites die wij ontworpen hebben, kunnen makkelijk aangepast worden (WordPress) en zijn zeer goed vindbaar in Google. Echt alles wordt tot in de puntjes geregeld. Je komt dus niet voor verassingen te staan.

* Binnen 1 minuut aangevraagd!

website laten maken utrecht

Website laten ontwerpen

Bij veel online website aanbieders betaal je eenmalig voor je website en zit je daarna vast aan hoge hosting kosten. Bij ons dus niet! Alle denkbare website kosten zitten bij ons inbegrepen zodat je later niet voor verrassingen komt te staan. Je betaalt per maand een vast bedrag.

Website laten maken? Bekijk hieronder alle voordelen.

✓  Je website super snel geleverd
✓  100% Eigendomsrecht
✓  Professioneel webdesign
✓  Website voor €35,- per maand

Ja, ik ben geïnteresseerd

Website laten maken?
Wij regelen alles van A tot Z

 • Gemakkelijk zelf aan te passen (WordPress CMS systeem)
 • Goed vindbaar in Google
 • Wij ontwerpen en vullen je website
 • formulier, portfolio of blog? alles is mogelijk
 • 5 e-mail adressen
 • Veilig en up-to-date
 • Werkt ook perfect op mobiel en tablet
 • Onbeperkt aantal webpagina’s (fair-use)
 • Geen technische kennis meer nodig
 • Aanpassingen kunnen zelf worden gedaan
 • 99,9% website online garantie
 • Hele snelle servers voor een snelle website
website laten maken
Meest gestelde vragen

✓ Compleet website pakket, dus geen extra kosten

Een uniek concept in Nederland! Wij bieden een compleet website pakket aan die je per maand kan betalen. Hierin zitten ook de kosten voor domeinnaam, hosting en e-mail waar je normaal gesproken nog extra voor betaalt. Deze website service is erg geschikt voor de starter.

✓ Een website die goed vindbaar is in Google

Ja, dit kan. Buiten webdesign en logo’s ontwerpen wij ook visitekaartjes, briefpapier en enveloppen.

✓ Je website werkt ook goed op mobiel & tablet

Het ontwerp is bij ons niet alleen goed zichtbaar op je computer maar ook op mobiel en tablet. Tegenwoordig komt het merendeel van de website bezoeken via mobiel & tablet. Wij weten als geen ander hoe we dit perfect kunnen inrichten.

✓ Gemakkelijk je website zelf beheren

Hoe leuk is het! Je hebt een nieuwe foto en tekst voor op de website. Klik, klik en binnen 1 minuut staan de aanpassingen online. Met ons gebruiksvriendelijk CMS systeem kan je zelf gemakkelijk de lay-out naar wens aanpassen.

✓ Binnen één week staat je website online

Wij houden zelf ook niet van lang wachten. Dus als alles mee zit verwachten wij al binnen één week de eerste website ontwerpen online te kunnen showen.

✓ Maken jullie ook zakelijke websites?

Wil je een zakelijke website laten maken? Natuurlijk kunnen wij je hiermee helpen. Wij hebben experts in huis die exact weten hoe je een zakelijke website het best indeelt en vormgeeft voor het maximale resultaat.

✓ 100% tevreden met je website pakket

Je betaalt bij ons pas als je helemaal tevreden bent met je website. Door jarenlange ervaring kunnen wij je 100% tevredenheidsgarantie bieden. Wij blijven je webdesign aanpassen totdat je helemaal tevreden bent.“Heel erg mooi design van de website, fijn dat er meegedacht wordt over de optimale indeling en het design van mijn website.”

Kosten website laten maken

De kosten voor het maken van een website zijn €35,- (excl. btw) / per maand. Dit is een compleet pakket zonder extra kosten. Wanneer je een website laat maken bij 99Design, ben je ervan verzekerd dat dat gebeurt door ervaren specialisten. Voor we aan de slag gaan wordt er contact met je opgenomen door één van onze vormgevers. Het doel en de doelstelling van je website wordt dan samen met jou besproken. Het bouwen van jouw website wordt dus helemaal bepaald door jouw input en onze jarenlange ervaring in het maken van websites. De website gaat pas online als jij het design hebt goedgekeurd.

Professioneel design

Website laten maken, die helemaal past bij de stijl van jouw bedrijf? Onze ervaren vormgevers maken een professionele website op maat.

Responsive webdesign

Alle websites worden geleverd met een Responsive webdesign. Wij maken je website mobiel en tablet ready. Op alle apparaten wordt je website goed getoond.

Makkelijk zelf beheren

Met ons WordPress CMS systeem kan je met een paar drukken op de knop de hele pagina zelf aanpassen.

100% compleet

Je hoeft je nergens zorgen om te maken. Wij regelen alles voor dezelfde prijs. Geen addertjes onder het gras.

Website statistieken

De statistieken van de website worden inzichtelijk voor je gemaakt. Je kan precies zien hoe je website online scoort.

Vindbaar in google

Belangrijk is dat je website goed vindbaar is in Google. Onze SEO specialisten maken je website in orde. Don’t worry!

Samenwerken met website specialisten?

Naast bovenstaande diensten ontwerpen wij flyers, spandoeken, visitekaartjes, etc. Logo of website laten maken? Wij werken uitsluitend met professionele ontwerpers en hanteren vaste prijzen. De klant is bij ons altijd koning.