Wil jij een Responsive website laten maken die goed wordt weergegeven op mobiel, tablet, en desktop? Wij ontwikkelen voor jou een professionele website dat perfect werkt op alle devices. Tegenwoordig is het erg belangrijk dat je website een responsive design heeft. Dit betekent dat de website op alle apparaten goed moet werken en er mooi uit blijft zien.

* Binnen 1 minuut aangevraagd!

Website met responsive design

Wij zorgen ervoor dat je website beschikt over een responsive design. Alle designs passen binnen de breedte van het scherm. Je hoeft met een mobiel apparaat alleen naar beneden te swipen, en alle inhoud van de website is te zien. Tegenwoordig zijn het niet alleen de mobiele telefoons en tablets die je op het internet kan aansluiten, naast deze apparaten zijn dat ook e-readers, televisies en spelcomputers. Voor elk apparaat een apart ontwerp is bijna niet meer te doen, vandaar dat een responsive website of webshop de uitkomst is voor een uitstekende gebruikerservaring.

Responsive webdesign

Kosten voor een responsive design

Een responsive website laten maken voor een scherpe prijs? 99 Design maakt responsive websites en webshops, dus geschikt voor alle soorten apparaten. Het maakt niet uit, mobiele telefoon, tablet of pc, het design past zich op ieder apparaat aan. Een goede responsive website blijft op ieder apparaat herkenbaar. Als bezoeker van de website hoef je niet van links naar rechts te scrollen om bepaalde delen van de website te zien. Alle slideshows worden aangepast op het formaat van het apparaat dat de gebruiker op dat moment gebruikt.

Responsive website laten maken

Wil jij ook een website die werkt op alle apparaten en goed vindbaar is in Google? Bij ons heb je voor 35,- per maand een professionele website die voldoet aan alle richtlijnen.